Blog Gyerekek

Helicrysum farmlátogatás 2022 – vagyis minden okkal történik

Januárban, mikor megláttam, hogy lesz lehetőség elmenni a horvát szalmagyopár farmra, és részese lehetek a Seed to Seal folyamatnak, amit a Young Living képvisel, leírhatatlan izgalom fogott el.

Tudtam, hogy ezen az eseményen mindenképpen ott szeretnék lenni, és testközelből átélni azt, amit a Young Living képvisel. Ami egyedüli az illóolajos iparágban. A MINŐSÉG.
A Seed to Seal folyamat, melyet Gary Young hozott létre, hogy végig kísérje a növény fejlődését a MAGTÓL A ZÁRJEGYIG.
Mert ez a folyamat a garancia a MINŐSÉGRE. Arra a minőségre, hogy az üvegbe csak a 100% tiszta illóolaj kerülhessen bele.

Megérkezni a csapattal Horvátországba, és gyermeki izgalommal kikeresni a nevemet a regisztrációs listából. Ott lenni a Szalmagyopár farmon, leszüretelni a növényt a számára a legideálisabb eszközzel, a legideálisabb módon, a legideálisabb napszakban. Elültetni a bébi szalmagyopárt, hogy azt majd jövőre egy másik társam épp úgy leszüretelje, mint ahogyan én is tettem.
Elmenni a desztillálóba, és végig kísérni a folyamatot, ahogy az olajat a legmagasabb színvonalú eljárással kinyerik a növényből.
Rengeteget tanulni, fejlődni, közösséget építeni, nevetni, együtt lenni.
Együtt lenni a legtámogatóbb, legemberségesebb csapattal.
Felfedezni Sibenik városát, majd egy picit hűsölni a kellemesen hideg tengerben…

Valószínűleg, ezt tettem volna én is, ha eljutok Horvátországba, a Helicrysum farmra.

De sajnos nem így történt.
Szerda éjjel korházba került a kisfiam egy krupp rohammal.
Szerencsére, időben cselekedtünk, azonnal orvosi segítséget kértünk, és mentővel bevittek minket a korházba. A labor vizsgálat kimutatta, hogy hörghurut gyulladás (vírus fertőzés) okozta a rohamot. Szerencsések vagyunk, mert gyulladás nem volt a kicsi szervezetében, így elégnek bizonyult a sóoldatos hidegpárásítás, nem volt szükség gyógyszeres kezelésre.

Másnap, az Apukája behozta nekünk az olajainkat, hogy támogassák Hunort a felépülésben. A következő néhány jutott eszembe nagy hirtelen: Mirtusz, Copaiba, Levendula (szerintem ezt magától hozta be), Tömjén, White Angelica és a Release.

Ez a pár olaj a legnagyobb támogatóink voltak, abban a két napban, amit ott töltöttünk.
Mirtusz és Copaiba olajat bemasszíroztam reggel, este a Kicsi mellkasába, gerincmentére. Három óránként Tömjént masszíroztam a talpacskáiba. Lefekvéskor pedig a Védő Angyal és az elengedés olaját használtuk. A két érzelmi olajra mindkettőnknek, de legfőképp nekem volt szükségem. Tenyérből inhaláltam, magamra kentem, és összebújtunk. Igyekeztem jól lenni, és tartani magam, hogy a nyugodtság, biztonság rezgéseit adjam át a Kisfiamnak.

Emlékeztek, kedden tartottam egy előadást a gyerekeknek készült termékekről, ahol elmeséltem, hogy pont ebben a hónapban érkezett meg a Mightypro pre-és probiotikum – minden okkal történik…
És a Ningxia goji bogyó ital, amit mi csak úgy hívunk, hogy a vitamin koktél. Ilyen esetben dupla adagot adok Hunornak.
Nem lehetek elég hálás, hogy ilyen nehéz helyzetekben is van mihez nyúlni, van, ami magas minőségen, magas vitamin tartalommal támogat minket.

Érdekesség: amíg bent voltunk, hatalmas dolog történt – „Klinikai kutatással tudjuk igazolni, hogy a Ningxia segíti az alvást és csökkenti a gyulladást!”

Péntek délután már itthon voltunk, nyugalomban, békességben. Azóta napról napra sokkal jobban van Hunor, és mi is.

Mindennek oka van!

Mikor már jobban lett Hunor, elkezdett bennem motoszkálni a hiány, a csalódottság érzése, hogy mennyire szerettem volna én is elmenni a farmra. Viszont, bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha ez az egész, akkor történik, mikor kint vagyok külföldön…
Borzasztó pár nap van mögöttünk, de végre túl vagyunk rajta.

A farm pedig bármikor nyitva áll előttem, és egyszer én is elmegyek és részese lehetek annak a csodának, amit a hétvégén a társaim átélhettek.
És általuk én is. Bár könnyek között, de folyamatosan végig kísértem az élő bejelentkezéseiket, figyeltem a posztjaikat. Így egy kicsit én is részese lehettem ennek az utazásnak.
Köszönöm Nektek, hogy gondoltatok ránk, érdeklődtetek és törődtetek velünk!

A legjobb helyen vagyok!

Még szintén kedvelheted...