Blog Vegyszermentes otthon

Nyári Young Living Napok

A nyári Young Living napok üzenete számunkra

  • Töltsd fel a testedet, lelkedet és a tudatodat pozitív energiával.
  • Szívd magadba a nyár energiáját, miközben az üzleti vállalkozásodra fókuszálsz
  • Töltődj fel, és készülj az előtted álló évszakra, találd meg a motivációdat, hogy elérd az üzleti céljaidat
  • Ideje, hogy előtérbe helyezd a külső és belső öngondoskodást a Young Living segítségével

Gary-re emlékezünk ezeken a nyári napokon

A nyári YL Day eseményen nagy hangsúlyt fektetünk Gary víziójára, hiszen július 11-én volt a születésnapja. Ezen a napon ünnepeljük a Nemzetközi Illóolaj Napot is.
Ezen a hétvégén, Gary örökségét szem előtt tartva, engedd, hogy az ő vállalkozó szelleme és energiája inspiráljon téged a Young Living vállalkozásod fejlesztésére.
Tekints várakozással a jövőbe és tűzd ki üzleti céljaidat, miközben tele vagy energiával és motivációval.

Ötletek a nyári feltöltődésre

Menj ki a szabadba! – Fedezd fel a Téged körül vevő világot, ahogy Gary is tette, és meríts inspirációt a környezetedből a Young Living vállalkozásod növelésére.

Gondolkodj pozitívan! – Fókuszálj az életedben lévő örömökre, és engedd, hogy a nyár vibráló energiája a pozitív kilátásokat erősítse benned.

Helyezd előtérbe önmagadat! – Akár belső, akár külső kényeztetésről van szó, szánj időt arra, hogy kedvenc YL termékeiddel tápláld testedet, lelkedet, szellemedet.

Kezd a nyári napokat az öngondoskodással – Legújabb termék, a Szénmaszk

Charcoal Mask 

  • Természetes összetevőkből készült, és minden bőrtípusra alkalmas.
  • Tisztítja a pórusokat, csökkenti a bőrhibák megjelenését és helyreállítja az egyenletes bőrtónus felszínét.
  • Támogatja a puhább, ragyogóbb és tisztább bőr megjelenését.
  • Vegetáriánus barát.
Hogyan használd?
  1. Vigyél fel egy vékony réteget a tiszta arcbőrre
  2. Hagyd a maszkot megszilárdulni 5-20percig
  3. Meleg vízzel öblítsd le. Használd heti 1-3 alkalommal.
Friss felmérés

Egy friss felmérés alapján, miszerint 19, különböző bőrtípussal rendelkező, 25-55 év közötti személyen végzett, fogyasztói percepciós vizsgálat alapján, egy használat után:

  • a vásárlók 100% úgy nyilatkozott, hogy arcbőrüket tisztának és méregtelenítettnek érezték használat után
  • 95 % szerint arcbőrük simább és tisztább kinézetet mutatott

Young Living napi nyári kedvezmények

A Valor Roll-on mellé most ajándékba kapsz egy 5 ml Frankincense, vagyis tömjén illóolajat.

Valor Roll-on:
A Gary Young által megalkotott eredeti keverékek egyike, amely régóta nagy kedvencünk.
A keverékben található minden illóolajat gondosan válogatták össze, egyedi aromás és helyileg érvényesülő előnyei miatt: a tömjént felemelő, földes aromái és bőrkisimító tulajdonságai miatt; fekete lucfenyő az alapos, fás illatért; Blue Tansy az inspiráló aromáért; Geránium édes, virágos illata miatt; a kámforfa pedig bőrápoló tulajdonságai miatt.
A görgős fejjel ellátott roll-on támogatja a könnyű felvitelt.

Frankincense (tömjén):
Az illóolajok királyaként emlegetett tömjént, már a rég idők során is használták a bőrápolási rituálék részeként. Ennek a gazdag olajnak a felhasználása igen széles skálán mozog. A pihentető és földelő illat, a meditáció során segíti az összpontosítást, belső énedre való fókuszálást.
Egészítsd ki a szépségápolási rutinodat a tömjén illóolajjal: egyszerűen csak tegyél néhány cseppet kedvenc arcszérumodhoz, hogy bőröd egészségesen ragyogjon.

A Thieves Roll-on mellé pedig egy 5 ml-s Peace&Calming II illóolaj keveréket kapsz ajándékba.

Thieves Roll-on:
Most nálunk is elérhető roll formájában ez a keverék, amely 5 botanikai gyógynövényből alkottak meg, köztük a szegfűszeg, az eukaliptusz, a citrom, a fahéj és a rozmaring.
A 15. századi francia tolvajok legendája ihlette, akik egy különleges, egyedi aromás keveréket hoztak létre; ma ez a jellegzetes illat megtalálható a Young Living legnépszerűbb tisztítószereiben. Erős vegyszerek nélkül készült a biztonságos és kíméletes alternatíva érdekében.
A roll-on remek társad lesz az immuntámogatás során. Csak rollozd be a gerincedet, vagy masszírozd be a talpadba a hűvösebb napokon.

Peace&Calming II

A Peace & Calming II gyengéd aromájában mandarin, narancs, ylang ylang, pacsuli, német kamilla, Vetiver, Cistus, bergamot, Cassia, Davana és a Young Living exkluzív Northern Lights Black Spruce illóolajai találhatók. Ez a szabadalmaztatott keverék pihentető és kellemes aromát biztosít belélegezve vagy párologtatva. Hígítsd és alkalmazd helyileg, hogy hidratálja és szépítse a bőr megjelenését.

Legyél Te is YL tag a nyári Young Living napokon

Minden új márkapartner, aki július 16. és július 31. között regisztrál, létrehoz egy saját Young Living fiókot és legalább 100 pv pont értékű rendelést ad le, ajándékba kap az első rendelése mellé egy 5 ml Lemon Myrtle illóolajat.
A citrom mirtusz illóolajról itt olvashatsz bővebben.

A regisztráció kötelezettség mentes.
Gyere, és megmutatom lépésről-lépésre, hogyan tudsz saját fiókot létrehozni, és segítek Neked kiválasztani, a számodra legmegfelelőbb YL termékeket. Ez lehet illóolaj, étrend-kiegészítő, NingXia immuntámogató vitamin ital, kozmetikai termék vagy válaszd a gyerkőc csomagot, a cuki bagoly diffúzorral.

Tarts velem ezen a hétvégén, és figyeld az online platformjaimat, hiszen én is számtalan meglepetéssel készülök Nektek! 🙂

Még szintén kedvelheted...