Havi promóciók

Szeptemberi promóciók

Ajándékok a rendelésed mellé

Hahó ER tagok! 🙂

Itt vannak a szeptemberi ajándékok, amelyeket ebben a hónapban most Ti is bezsebelhetettek.

Az alábbi ajándékok a vásárlásod mellé járnak ajándékba, attól függően, hogy mekkora pontszámú rendelést adsz le ebben a hónapban. Ezek közül nekem személyes kedvencem (húh, alig tudok választani J ), de inkább úgy írnám, hogy a legnagyobb támogatónk, és ami miatt elkezdtünk olajozni, a Copaiba illóolaj

Brazíliában őshonos Copaifera fa törzséből származik. Tisztító és füstösen érzéki illattal rendelkezik.
Fogproblémák, fogzás okozta nehézségek esetén kiváló támaszod lehet.
A Copaiba illóolajjal egy igazán exkluzív arcszérumot készíthetsz magadnak.

és a V-6 növényi bázis olaj,

amire mindenképp szükséged lesz, ha elkezded használni az olajoka, hiszen ennek az exkluzív növényi olajnak a segítségével tudod hígítani az olajokat.

Minden terméknek van egy PV pontértéke, mely a rendelésedkor összeadódik, így egyből láthatod majd a Virtuális Irodádban, hogy jogosult vagy e az ajándék termékekre (ezek a termékek automatikusan bekerülnek a kosaradba).
A 120 pv után járó ajándékokat, csak ER vagyis a hűségprogramos tagok kapják meg.
Augusztus hónapban egy 5 ml belsőleg is fogyasztható bazsalikom olajat kapsz ajándékba.

Mi az a hűségprogram?
Olvasd el itt!

Szeptemberi kedvezmények

Csomagok

Back to School Set
Készítsd fel gyermekeidet az idei iskolakezdéshez ezzel a szuper készletnek a segítségével.

Tartalmaz:

KidScents® Refresh 5 ml, amely gyengéd, pihentető illatot ígér az Eukaliptusz, Palo Santo és Young Living RC® illóolajok kombinációjának, valamint a KidScents® TummyGize 5 ml-ből, amelyet közvetlenül a gyerekek pocakjára masszírozhatunk. Az egyensúlyérzék és a megalapozottság érdekében ez a csomag tökéletes a gyerekek számára, amikor egy új és izgalmas tanévbe kezdenek.

A „Vissza az iskolába készletünkben” egy 15 ml-es Gentle Baby illóolaj is található, amely levendulával, muskátlival és ylang-ylanggal van átitatva, az egyre népszerűbb Baglyos ultrahangos diffúzorral karöltve!

A Bagolyka az eddigi legaranyosabb illóolaj-diffúzorunk, és végtelen fantasztikus funkciókat kínál, beleértve a többféle diffúziós módot, a 10 különböző LED-es világítási opciót, és az 5 fehérzaj hangbeállítást.

Goal Getter Set
Szeptember eleje nemcsak a nyári szabadságukat befejező gyerekeknek, hanem az egész családnak is új lehetőségeket kínál.
A „Goal-Getter Set”-ben megtalálod az összes illatot, amelyre szükséged van ahhoz, hogy motiváltan és elszántan kezd ezt az új szezont, hogy elérd a kitűzött céljaidat.
Legyen szó kedvenced a bergamottról, zamatos, friss aromájával, a Humilityról, amely helyileg alkalmazva segít a mélyebb spirituális tudatosság előmozdításában, vagy a Transformationről, amely az idahói kék lucfenyő, az ocotea és a szent tömjén élénkítő és ragyogó jegyeit tartalmazza.
Ha ez nem lenne elég izgalmas, a „Goal-Getter készletünk” egy Ember diffúzort is tartalmaz, amely gyönyörű terrakotta agyagból és fenntartható gumifa alapból készült a stílusos megjelenés érdekében, amely elegáns megjelenést kölcsönöz minden otthonnak.

Kedvezmények

A szettben található illóolajok, most külön-külön 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Gyermekeidnek keresel támogatást?

Akkor az őszi szezon legnagyobb támogatója, a kifejezetten gyerekeknek készült Refresh illóolaj, amelynek a légzés könnyítésben lesz nagy szerepe.

Tummygize, a pocak olaj. Masszírozd be gyermeked gyomrocskáját, ha sokat evett, ha valami bántja a pocakját, netalántán szorongás okozta pocakgondja adódott.

Gentle baby, az anyukák-gyerekek jolly-jokere J Számtalan nyűgös estén vettük nagy hasznát a Gnetle baby olajos talpmasszázsnak.

Most pedig gondolj egy kicsit magadra is!
Valljuk be a szeptember sokunk számára jelent év kezdést. Ha új célokat tűztél ki magad elé, vagy csak egy kis extra motivációra vágysz, vagy ha te is most állsz újra munkába, ahogyan én is, ezek az érzelmi támogatók illóolajok lehetnek segítségünkre.

Humility, az igazi alázat az érzelmi erő alapja, a Humility illóolaj keverékünk pedig tiszta illóolajokat tartalmaz, amelyek elősegítik a mélyebb spirituális tudatosságot.

Present time, légy jelen, a MOSTban, éld meg a pillanatokat. A jelenben lenni, az ITT és MOSTBAN nem könnyű feladat. Alkalmazd reggel, ébredés után a pulzus pontokra ezt az édes mandulás, fekete luc illatú illóolaj keveréket.

Transformation, az Idaho Blue Spruce, az Ocotea és a szent tömjén élénkítő és ragyogó keveréke, amely felemelő és erőt ad, és inspirál, hogy elengedjük a régit, és befogadjuk az újat.

 

Törődj magaddal, mert megérdemled!

 

 

Még szintén kedvelheted...