Üdvözöllek!

Hegedüsné Böszörményi Bettina vagyok, egy közel 2 éves örökmozgó, huncut kisfiú anyukája, akit a nagyszerű férjemmel terelgetünk az élet rögös kis útján.
Mielőtt megszületett a kisfiam, óvoda pedagógusként dolgoztam a Mátra lábánál egy óvodában. Már pedagógusként is fontos volt számomra az egészséges életmódra nevelés és a minket körülvevő környezet megszerettetése.
Aztán, ahogy anya lettem, tudtam, hogy ebben a szellemben szeretném nevelni kisfiamat is.
De teljesen más út vezetett minket a Young Livinghez…

 

Ha egy kisgyermek születik, egy család is születik egyben. Viszont a csodás mindennapokat igen csak meg tudják nehezíteni különböző tényezők.
A mi varázslatos mindennapjainkat a fogzás okozta fájdalom nehezítette meg. Borzasztóan szenvedett Hunor, és mi ott álltunk tanácstalanul, kétségbeesetten. Szerettünk volna neki segíteni, de nem tudtunk. És a végeláthatatlan, nyűgös, kialvatlan mindennapok igencsak rátették a bélyegét a hétköznapjainkra.
Már mindent kipróbáltunk erre a problémára, amikor elkezdtem felfigyelni az olajokra és elsősorban a Young Livingre. Igazából, 2020 decemberében egy utolsó mentsvárként rendeltük meg a Kezdőkészletet, bízva, hogy a 12 olaja segítségünkre lesz.

 

Azóta eltelt másfél év, és a terápiás olajok felhasználója lettem. Sőt, mi több, rajongója, mivel megtaláltuk a megoldást a problémánkra. Egy olyan természetes megoldást, ami azóta az életünk részévé vált.
Tudjátok mit adott nekünk? Egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb családi életet. És itt a magabiztosság alatt azt értem, hogy ha bármilyen nehézség adódik az életünkbe, tudom, hogy van mihez nyúlnom, mert
„Mindenre is van olajunk!”

 

Célom, elsősorban olyan édesanyáknak, szülőknek segíteni, akik hasonló nehézségekkel küzdenek a mindennapjaik során, mint amikkel mi is küzdöttünk.
Hiszem, hogy aki megtapasztalja a terápiás olajok fantasztikus erejét, sokkal gördülékenyebben veszi a napi akadályokat és az úton haladva, eléri a jóllét érzését.