Tanácsadás

Vásárlás

Hogyan vásárolhatsz?

A Young Living egy 27 éve megbízható nagyvállalat, úttörő az illóolajos iparágban.

A webshopjában személyre szabhatod a számodra kedvező vásárlási szokásodat.

Lehetsz alkalmi vásárló vagy törzsvásárló.

Fizethetsz Paypallal, átutalással vagy a legegyszerűbben, bankkártyával.

Tudom, a mai napig bizonytalanságot okoz bankkártyás fizetés.

Légy tájékozott, informálódj, és garantálom, hogy mikor leadod a havi rendelésedet, a legnagyobb biztonságban érezheted magad.

Kérdésed van?

Itt vagyok, segítek!

Vagy írj e-mailt a magyar nyelvű ügyfélszolgálatnak, Ágnes és Panna mindig készségesen segítenek minket, ugyfelszolgalat@youngliving.com

Kétféleképpen tudsz vásárolni a Young Living felületén:

  1. Regisztráció – hozz létre egy saját fiókot, így könnyedén megszerezheted a saját Young Living termékeidet nagykereskedelmi áron, azaz 24%al kedvezményesebben. A vásárláshoz használd a linkemet, ezáltal én leszek a szponzorod, ami azt jelenti, hogy segítek elindulni az illóolajos utadon, és megosztom veled a tapasztalataimat, hogy magabiztos illóolaj felhasználó legyél.

A Young Living felülete angol nyelvű, felhasználó barát.

  1. Vásárlás hűségprogramban, vagyis az Essential Rewards

Regisztráció után, csatlakozz a hűségprogramhoz, add le a havi 50 pv pontos rendelésedet, és a következő előnyökben, kedvezményekben részesülsz.

Mindenképpen ajánlom számodra a Hűségprogramot, mivel így már az első vásárlásnál részesülsz az ER adta kedvezményekkel (pl: rendelésed pontértékének 10%-át jóváírják), viszont bármikor leállíthatod, vagy újra indíthatod.

  1. Vásárlás alkalmankénti rendelés, vagyis a One-Time-Order

Mind a két típusú vásárláshoz szükséged lesz saját felhasználói fiókra, vagyis regisztrációra. Ebben az esetben, nincs pv pont limit, tehát egyetlen egy olajat/terméket is megvásárolhatsz.

 

Még szintén kedvelheted...