Young Living

Miért a Young Living?

Miért a Young Living?

Számomra a Young Living egy életmód, egy lehetőség arra, hogy egy egészségesebb, támogatóbb környezetet teremtsek meg a családunk számára.

100% tisztaságú és minőségű termékeket kínál nekünk – ez lehet egy olaj, egy táplálék kiegészítő vagy egy tisztítószer.

Gary Young több mint 25 évvel ezelőtt hobbiként egy levendulamezőn, saját hegesztésű desztillálásra szánt edényeivel kezdte az illóolaj lepárlást, majd feleségével, Maryvel az iparágban világvezető céget hozott létre.

Hogyan?

Garanciát vállal a „Seed to Seal” programra, miszerint a magtól a zárjegyig, szigorú ellenőrzéseken megy keresztül minden csepp olaj, amit desztillálás során 100%-ban a növényből párolnak ki.

Saját farmjaikon és partner gazdaságokon termesztik a növényeket, amiket vegyszermentes permetezéssel kezelnek. Ezek a farmok mindenki számára nyilvánosak és látogathatók.

A tiszta illóolajok ereje

A Young Living illóolajai 100% tisztaságúak, a növényből nyerik ki és csak az első lepárlást használják fel, közvetlenül a szüret után, a farmon.

Különböző laboratóriumi vizsgálaton esnek át az olajok, és ha ezeken a teszteken megfeleltek, csak azután kerülnek a palackokba, majd hozzánk.

Ezek az illóolajok, hígítatlan, tiszta olajok, semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak, míg ezzel szemben, Európában mindössze 30-40% tömény hatóanyagot kell tartalmaznia egy kiszerelésnek. Tehát, a másik 60-70% lehet tiszta hígító anyag. (Jó esetben! és nem szintetikus anyag.)

Egy példa: egy üveg hígítatlan Rózsa olajhoz, kb. 10kg rózsasziromra van szükség – ezért is ilyen értékes minden csepp olaj!

„Ép testben, ép lélek”

A Young Living olajai mindamellett, hogy kellemes illattal lengik be otthonunkat, sokkal inkább terápiás céllal is használhatóak. Segítenek lecsendesedni, megteremteni belső békénket a nyüzsgő világunkban, hozzájárulnak testünk pozitív működéséhez. Egy igazi wellness élmény.

Támogatnak mindennapjainkban, hiszen mindannyian megérdemeljük a testi-lelki jólétet.

 

 

Még szintén kedvelheted...