Young Living

Seed to seal folyamat

AZ ILLÓOLAJ-TÖKÉLETESSÉG TUDOMÁNYA

„A tisztaság a mi földeinken kezdődik, és a laboratóriumban bebizonyosodik. D. Gary Young Kutatóintézetünk magasan képzett tudósai minden lépésnél több száz tesztet hajtanak végre annak biztosítása érdekében, hogy a legtisztább, legerősebb és legjobb minőségű illóolajokat és olajjal átitatott termékeket szállítsuk.

A Young Living szigorú minőség-ellenőrzési szabványt alkalmaz annak biztosítására, hogy termékeink megfeleljenek a szigorú előírásoknak. A Seed to Seal folyamat – vagyis a magtól a zárjegyig a garancia, amely segít biztosítani, hogy családja minden tagja élvezhesse a tiszta illóolajokat és a Young Living termékéket.

 

Az eredmény egy tiszta végtermék, amelyről tudja, hogy lelkiismeretes beszerzéssel, tudományokkal és szabványokkal – a Seed to Seal három pillérével – hozták létre.
Az illóolaj-mozgalom vezetőjeként a Young Living utat nyit minden más illóolaj-cég számára, hogy javítsák bolygónkat védő folyamatokat, és biztosítsák a legmagasabb minőségi előírásokat.

A Young Living gondosan ellenőrzött vállalati tulajdonú gazdaságokból, partnergazdaságokból és Seed to Seal-tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól szerzi be a termékeket, és alaposan teszteli azokat. Ha kimerítő vizsgálataink azt mutatják, hogy egy termék nem felel meg a szabványainknak, akkor nem vásároljuk meg, vagy elutasítjuk a tételt.”

Még szintén kedvelheted...