Blog Vegyszermentes otthon

Új évi Young Living napok

Az új évet a Young Livingnél D. Gary Young víziójára való emlékezéssel indítjuk.

Illóolajokat minden otthonba.

 

Új év, új lehetőségek

Miután Gary megismerkedett az illóolajok történetével és előnyeivel, valamint az ősi és modern desztillációs módszerekkel, amelyek átszövik az ősi civilizációk történeteit, Garynek csak egy dologra kellett összpontosítania: felfedezni mindent, amit az illóolajokkal kapcsolatban tudni lehet.
Életcéljának tekintette, hogy az illóolajok minden otthonba jelen legyenek.

Legyen a 2023-as éved egy új kezdet

Ha Te is nyugodtan és magabiztosan szeretnéd indítani az új évet, akkor a Kezdőkészlet a válasz a gördülékeny mindennapokra! 🙂

Most 10% kedvezménnyel lehet e Tied!

Az alap Kezdőkészlet 12 db illóolajat és egy általad választott diffúzort, vagyis hidegpárásítót tartalmaz.
Az illóolajok között megtalálod az alap olajokat, amik szerintem egy háztartásból sem hiányozhatnak, mint pl: levendula, citrom, borsmenta  és több „blendet” is, vagyis keveréket.
Mi az a keverék?
Amelyek többkomponensből tevődnek össze, ilyen pl: DiGize, R.C., Thieves.
Ezekkel a keverékekkel támogathatod az emésztő-, légző-, mozgás-, és immunrendszeredet.

Ez a készlet egy igazi házi patika. A családod wellness doboza lesz, mert a 12 olaj, szinte mindent lefed. Adódjon bármi nehézség is a mindennapjaidban, nyisd fel ezt a csodaszép dobozt, és válaszd ki azt az olajat, amire éppen szükséged van!

MEGRENDELEM!

Ragad meg ezt a nagyszerű lehetőséget!

Az élet nem mindig az második lehetőséget, de hálásnak kell lenned azért az egyért, amit adott!

Legyél Te is YL tag az új évi Young Living napokon

Minden új márkapartner, aki január 14. és január 31. között regisztrál, létrehoz egy saját Young Living fiókot és legalább 100 pv pont értékben vásárol, ajándékba kap az első rendelése mellé egy 5 ml Humility illóolajat.
A Humility illóolajról itt olvashatsz bővebben.

A regisztráció kötelezettség mentes.
Gyere és megmutatom lépésről-lépésre, hogyan tudsz saját fiókot létrehozni, és segítek Neked kiválasztani, a számodra legmegfelelőbb YL termékeket.
Ez lehet a Young Living legnépszerűbb, ár-érték arányban legjobb választás à PREMIUM STARTER KIT, vagyis a Kezdőkészlet, ami ráadásul most kedvezményesen áron kapható, vagy lehet egy illóolaj, étrend-kiegészítő, NingXia immuntámogató vitamin ital, kozmetikai termék vagy tegyük össze a Neked és/vagy gyermekeidnek személyre szabottan a csomagot.

Tarts velem ezen a hétvégén, és figyeld az online platformjaimat, hiszen én is számtalan meglepetéssel készülök Nektek! 🙂

Illóolajat minden otthonba!

Még szintén kedvelheted...