Illóolajok

Az illóolajok biztonságos használata

A kevesebb több!

A Young Living illóolajai 100% tisztaságúak, amit az első illatozásnál egyből meg is tapasztalhatunk. Ez azt jelenti, hogy igazi, élő, intazív aromákat tartalmaznak a kis üvegcséink.

Nagyon fontos a fokozatosság, és hogy folyamatosan szoktassuk hozzá mgunkat és családunkat a terápiás olajokhoz. Kezd kevesebb csepp számmal, hiszen, ha úgy ítéled meg, bármikor hozzáadhatsz még egy cseppet (függetlenül attól, hogy az olajokat helyileg, diffúzorban vagy a Young Living Plus olajokat belsőleg használod).

Hatékonyságuk miatt egyes olajok irritálhatják a bőrt. Ha irritáció lép fel, azonnal vigyél fel V-6 Vegetable Oil Complexet vagy tiszta növényi olajat az érintett területre a hígítás érdekében. Ne próbáld vízzel lemosni, mert csak szétdörzsölöd a bőr felületen.

Kerülni kell a forró olajok, mint pl. a fahéj és a szegfűszeg használatát a bőrön. Mindig legyen kéznél egy üvegben tiszta növényi olaj, amikor az illóolajokat használjuk. Bőr érzékenység esetén így az olaj, növényi olajjal azonnal hígítható. Ne adjunk illóolajokat közvetlenül a fürdővízhez, hanem előbb oldjuk fel mézben, sóban. Ne használja a Young Living termékeit más cégek használati útmutatója alapján.

Használat előtt mindig olvasd el az egyes olajok címkéjén található utasításokat.

Ne használjuk az illóolajokat a szembe, fülbe, orrba vagy más érzékeny bőrű területekre.

Az ilóolajok használata is tanulási folyamat, de én örömmel segítek neked elindulni ezen a csodás úton, és meglátod, hogy a napi szintű használat, egy rutint fog eredményezni.

Ennek köszönhetően pedig, mint egy mankó, támaszkodhatsz az olajaidra, akik mindig ott lesznek neked, ha segítségre van szükséged.

Még szintén kedvelheted...