Blog Csináld Magad!

Csináld magad – hűtőtisztító

Tiszta hűtő vegyszerek nélkül?

IGEN!

A napokban leengedtük a hűtőnket és a mindenféle vegyszeres tisztítószer helyett, én készítettem 2 összetevőből takarítószert. Az egyik fő összetevő a Thieves olaj. Ez a jellegzetes illat megtalálható a Young Living legnépszerűbb tisztítótermékei között. Erős vegyszerek nélkül készült a biztonságos és kíméletes alternatíva érdekében.

 

Mi az a Thieves?
Citrom, szegfűszeg, fahéj kérge, Eucalyptus Radiata és a rozmaring olajok hatékony kombinációja. Diffúzorban használva szuperül eltünteti a levegőben megjelenő baktériumokat és gombákat. Ezért is a Thieves vegyszermentes háztartási szerek fő alkotóeleme.

A baktériumok veszélyesek lehetnek ránk, de a piacon lévő vegyszerekkel teli tisztítószerek még inkább!

Kisgyerekes anyukaként nagyon fontos számomra a vegyszermentes otthon kialakítása.
Úgy gondolom, hogy azzal, hogy ez a gondolat megfogalmazódott bennem, és vágyat érzek a változás/változtatás iránt, jó úton haladok a célom felé.

 

De miért olyan fontos ez?

A piacon lévő tisztítószerek telis tele vannak vegyszerekkel. Egy átlagos nő naponta 300 vegyi anyaggal találkozik. Az ezekkel való érintkezés hatással van az egészségügyi állapotunkra, a szervezetünkre.
Másrészt, ne feledkezzünk a környezetvédelemről sem. Ezek a vegyszerek mind-mind károsak az élővilágunkra is, nem beszélve a rengeteg műanyagról. Ugye?

Én szeretnék egy élhetőbb környezetet megteremteni a kisfiam számára. Szeretném, hogy ez a hely sokáig othona lehessen neki és a családja számára.
Ezek így most nagy szavaknak tűnnek? Ezek a tények!

 

Így történt, hogy mielőtt elutaztunk volna nyaralni, kipakoltuk és leengedtük a hűtőt.
Ez a ponfon egyszerű recept nálunk már bizonyított, így nem volt kérdés, hogy megint a Thieves olaj lesz segítségünkre.

Hogyan?

Szódabikarbónába cseppentettem 4 Thieves illóolajat, és ezt elkevertem langyos vízben. Majd ezzel a keverékkel takarítottuk ki a hűtőnk belsejét!

Ha szeretnéd a hatékonyságát növelni, adj hozzá 1 kupak Thieves Általános tisztítószert.

 

Ha Te is inkább a vegyszermentes takarítás mellett teszed le a voksodat, jó helyen jársz!

Még szintén kedvelheted...