Blog Gyerekek

Gyerekek kedvence – Bagoly diffúzor

A diffúzor egy ultrahangos porlasztási elven működő hideg párásító. Található benne egy chip, mely az illóolajat és a vizet mikrorészecskékké bontja, ezáltal egyből be tudnak jutni a szervezetünkbe, így kifejtve terápiás hatásukat.

Ezzel szemben a hideg párásítók ugyan porlasztják a folyadékot, de nem tudják olyan részecskékké porlasztani az olajat, mint a kifejezetten erre a célra gyártott aroma diffúzorok.

Mindemellett ha olajat öntünk a tartályba, még sérülhet is az adott készülék, ha nem erre célra lett kifejlesztve.

  • Ezért is szoktam javasolni az orvosi műanyagból készült, terápiás olajokhoz való Young Living diffúzorokat. Mivel terápiás céllal használjuk


3-5 csepp olaj egyszerre, egy időben lehet hatással az egész család szervezetére. 15-20 perc alatt képes egy 20nm-es teret betölteni az olaj részecskékkel, melyek több órán keresztül a levegőben maradnak.

Ha pedig kiürült a tartály, a diffúzor automatikusan kikapcsol, így éjszaka is biztonsággal használható.

 

 

A diffúzor működése:

Párásító, aroma diffúzor, mely 10 különböző fényben pompázik, így akár éjjeli fényként is funkcionálhat. 5 fehér zaj hangot is találsz rajta, ami a természetben is előforduló hangokat utánozza, folyamatos ismétlődéssel, így könnyíti meg az elalvást. Érintsd meg a lábacskáját és már élvezheted is a nyugtató aromákat.

 

Még szintén kedvelheted...