Blog Csomagok Gyerek Kezdőkészletek Gyerekek

Little Oilers Premium Starter Kit

Februártól nálunk is elérhető a Gyerekek Kezdőkészlete, amely tartalmazza a Bagoly diffúzort és 5 db 5 ml-s illóolajat. Mindemellett 2 db 2 AromaGlide® Roller fejet is, a könnyebb helyi használat érdekében.

Ezek az olajok kifejezetten a gyerekeknek lettek megalkotva.
A KidScents olajok hígított formában kerültek az üvegcsékbe, ami biztosítja, hogy 2 éves kortól helyileg is alkalmazhatók (kisebb gyerekeknél további hígításra lesz szükség, efelől érdeklődj)

KidScents DreamEase

A könnyed elalváshoz, a nyugodt pihenéshez. Használd talpba vagy gerincre masszírozva elalvás előtt. Cseppents az alvós barátra vagy a párnára. Ebben a keverékben, megtalálod a Lavender, Geranium és Roman Chamomille növényeket, mely együttes aroma segíti gyermekeink testi-lelki ellazulását.

Hunor nagyon szereti, ha masszírozzuk, kivéve a talpát, az nagyon csikis neki, ezért mi általában egy hát illetve teljes test masszázzsal szoktuk ellazítani. Már egészen pici kora óta van egy Szundinyuszija, amire az olajokat szoktam neki cseppenteni, így ha magához öleli a kedvenc alvósbarátját, máris érezheti ezt a nyugi keveréket.

KidScents Refresh
Könnyed légzés illóolajkeveréke. Kend mellkasra, torokra, hátra, vagy akár talpba masszírozva, szörcsögés és nátha esetén.

A könnyű fellélegzést az Eucalyptus, Palo Santo és Young Living R.C. gyengéd keveréke garantálja a kicsik számára.
Mi nagyon szeretjük mellkasra kenve (tovább hígítva) alkalmazni ezt az illóolaj keveréket. Mikor a fogzás okozta nátha szerű tünetek nehezítik meg a kisfiam mindennapjait, a görgősfej segítségével használjuk.

KidScents Geneyus
Támogatja az együttműködést és fokozza a kreativitást.
Ovisoknál és kisiskolásoknál egyaránt elősegíti a figyelmet, az összpontosítást, ugyanakkor földelő, nyugtató hatású is, mivel a Northern Lights Black Spruce és Vetiver illóolajok keverednek benne.

Hogyan tudnak a leghatékonyabban fejlődni a gyerekek?

Ha egy biztonságot adó légkörben és egy jól működő napirendben élik mindennapjaikat. Alakítsátok ki együtt az olajos napi rutinotokat, és legyen az olaj használat egy gördülékeny folyamat. Így a gyerekek megszokják a rendszerességet, ami a biztonságot jelenti számukra.
Helyezzétek el ott az olajokat, ahol a legtöbbet használjátok.

 

KidScents Kidcare
A pihe-puha bőrért.
Alkalmazhatod száraz bőrre, karcolásokra, horzsolásokra vagy akár az esti fürdéskor is.
Ha a szabadban vagytok, kirándultok, vagy játszótérre mentek, mindig legyen nálatok ez az olaj, görgőfejjel ellátva, és ha szükség van rá, már használhatjátok is.

Tudjuk, hogy a kisgyermekek utánzás révén tanulnak. Mi vagyunk számunkra a minta. Ha szükség esetén alkalmazzuk az olajokat, akkor egy idő után, már ő saját magának fogja berollozni, pl. ha bibi kerül a térdére.

KidScents Tummygize
Békés pocak.
Fantasztikus olajkeverék a pocakgondokra, emésztési panaszokra, de lelki eredetű nehézségekre is. Tegyétek rá a görgőfejet vagy készítsetek belőle roll keveréket, és már használhatjátok is. Nagyobb gyerekeknél, legyen benne az iskolatáskában, így hányinger vagy székrekedés esetén, egyből a kisgyermek segítségére lehet.

 

Még szintén kedvelheted...