Csomagok Egyéb termékek NingXia

Ningxia

Premium Starter Kit with NingXia

Ez a kezdőkészlet a kedvenc NingXia Red termékeinket tartalmazza, köztük a legkeresettebb fitnesz-erősítőnket, a NingXia Nitro™-t!

A készlet tartalma:

  NingXia Red – 2 x 750 ml-es üveg,

  30 NingXia Red Singles (60 ml),

  NingXia Nitro,

  5 ml Stress Away™,

  AromaGlide™ Roller fej,

  Orange 5ml,

  Business Card Sampler (10 pack),

  10x Sample Oil Bottles,

  2 NingXia Red® Single (60ml),

  Product Guide,

  Discover your Young Living Lifestyle

Mi is az a NingXia?

Ningxia Red ® egyesíti a rendkívüli wolfberry-t a 100 százalékos tisztaságú illóolajokkal, mely az egész testet gazdagon ellátja tápanyagokkal. A Ningxia wolfberry-t legendás tulajdonságai miatt már évszázadok óta használják és a folyamatos kutatások továbbra is igazolják új, egészséget támogató tulajdonságait. Élvezze a természetesen fi­nom ízét, mely kulcsfontosságú tápanyagokkal tölti fel, energiát biztosítva és támogatva a tartós egészséget

Ningxia Red illóolajai: narancs,yuzu, citrom és mandarin.
Megfontolt döntések alapján kiválasztott és az egészséget támogató olajok, melyek nagyon kellemes ízűek.
93 százaléka d-limonene, mely erős antioxidáns és tartalmaz flavon tangeritin-t. Egy természetes aroma, mely együttesen támogatja immunrendszerünket és segít fenntartani a szervezet normális sejt funkcióit.

A wolfberries (Lycium barbarum) Ningxia tartományból származik Észak-Kínából. Az egyik legmagasabb százalékban tartalmaz növényi rostanyagot zeaxantint és karotinoidot, mely elengedhetetlen az egészséges látáshoz. Tartalmaz poliszacharidokat, aminosavakat, és szimbiotikus ásványi vitaminokat, melyek együttesen támogatják azok optimális belső felszívódását.

A teljes wolfberry felhasználásával, – püré, lé, héj, mag és gyümölcs – minden üveg Ningxia Red a Young Living-től fenntartja és támogatja egészségünket.

A Ningxia Red egy szabadalmaztatott szőlőmag kivonatot tartalmaz, mely gazdag polifenol vegyületekben a szív és érrendszer teljes támogatásáért. Továbbá, áfonya, aronia, cseresznye, gránátalma, és szilva gyümölcsleveket tartalmaz kiegészítve karotinoidokkal és ­fitotápanyagokkal. Ezek az alapvető építőelemek a szervezet számára azokat a forrásokat kínálják, melyekkel fenn kell tartania egészségét és általános jólétét, lehetővé teszik, hogy végre minden nap a legjobb legyen.

A Ningxia Red enyhén édesített természetes, kalória-mentes stevia kivonattal. A Ningxia Red pótolja a kulcsfontosságú tápanyagokat, természetes alacsony glikémiás energiát szállít és biztosítja az alapvető antioxidánsokat a szabad gyökök leküzdésére. Élvezze naponta 60-120 ml hosszantartó gyógy-és wellness hatását.

https://www.youngliving.com/en_eu/products/premium-starter-kit-with-ningxia

Még szintén kedvelheted...