Blog Vegyszermentes otthon

Gary Nagy Nap Protokollja

Ismerd meg Gary Young Great Day Protokollját

Töltsd meg szívedet örömmel, és éld meg a minden napokat a „Gary’s Great Day Protocol Set” harmóniájában.

„Alapítónk, D. Gary Young ihletésére egy fantasztikus csomagot állítottunk össze – Great Day Protocol-, amely tele van olajos kedvencekkel, hogy megünnepeljük nagyon különleges születésnapi hónapját. A mi földies és felemelő Valor® keverékünktől a White Angelica és a Harmony fényűzően nyugtató illatáig, valamint a Joy nem kevesebb, mint 10 csodaolaj csábító kombinációjáig, ez a kollekció minden bizonnyal ihlettel és motivációval tölti meg mindennapjait.”

Tartalmazza:

Indítsd a napot Gary Great Day Protokolljával

Ébredtél már úgy, hogy megállíthatatlannak érzed magad, és már korán reggel az energia és a magabiztosság sugárzik belőled? Akár igen, akár nem, vitathatatlan, hogy az első pillanatok megalapozzák a hangulatot a nap további részére. Ugye ezzel te is így vagy?

Fedezd fel Gary protokollját még ma!

Az illóolajok beépítése a reggeli rutinodba fokozhatják az önbizalom érzését, így máris lendületesebben indíthatod a napodat. Az egyes olajok különböző módon történő rétegezése és keverése, segíthet a megfelelő gondolkodásmód kialakításában, és céljaid elérésében.

Ezért a Young Living alapítója, D. Gary Young összeállított egy támogató illóolajos rutint, a Gary’s Protocol-t. A víziójáról, és az akadályok ellenére való törekvéséről ismert Gary számára, soha nem volt túl nagy, vagy lehetetlen cél. A Gary’s Great Day Protocolban szereplő négy felemelő olaj ezt az érzést öleli fel, és együtt használva hatékony módja annak, hogy minden napot lendületesen és tudatosan indítsunk (nem beszélve arról, hogy csodálatos illatod lesz).

A napi rituálék és a belső én ápolására fordított idő révén, ez fejleszti azt a rugalmasságot és optimizmust, amelyre szükségünk van legnagyobb álmaink megvalósításához és a nap megragadásához!

GARY GREAT DAY PROTOCOL – LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE ÚTMUTATÓ

1. lépés: Valor

Tegyél 1 csepp  Valor  -t a bal csuklód belső oldalára. Helyezd a bal csuklót a jobb csuklód belső oldalára úgy, hogy mindkét csukló belseje összeérjen, és tartsd össze egy pillanatig. Fókuszálj az egyensúlyra, a csuklóidnak a megfelelő helyén tartásával. A Valor összetevőinek erőteljes kombinációja erősítő és frissítő tulajdonságokat biztosít, támogatja a bátorság és az önbecsülés érzését.

2. lépés: Harmony

Tegyél 1 csepp  Harmony  -t a köldököd fölé, hogy pozitív érzéseket keltsen, és megnyugtassa elmédet.

Ez a spirituális és érzelmi keverék kiegyensúlyozó és nyugtató hatású, és segíthet csökkenteni az alkalmanként előforduló mindennapi stresszt és viszályt, harmonikus egyensúlyt teremtve a lélekben és a testben.

3. lépés: Joy

Helyezz 1 csepp  Joy-t a szíved fölé, hogy boldogságérzetet kelts elmédben és testedben. Örömteli és boldog élményeket alkothatsz meg ezzel a tiszta illóolaj keverékkel, melyben a virágos és citrusos illatjegyeket fedezheted fel.

4. lépés: White Angelica

Helyezz 1 csepp  White Angelica  -t a tenyeredbe, és dörzsöld össze. Finoman, egy simogató mozdulattal húzd végig a kezedet a fejeden, az arcodon, a válladon és a testeden, hogy megóvjon és támogasson. A világ egzotikus helyein őshonos növényekről, szeretettel betakarított fehér angyalgyökér illóolaja, egy egyedülálló keveréket alkot, amely pozitív légkört, valamint biztonság és optimizmus érzését kelti.

Az akadályok és kihívások elkerülhetetlenek, amikor álmaid után haladsz, de fontos észben tartani, hogy képes vagy hatalmas változásokat végrehajtani az életedben. És ezek a változások mind egy felemelő reggeli rutin kialakításával kezdődnek, hogy minden napot pozitívan indítsunk!

 

Még szintén kedvelheted...