Blog Csináld Magad!

Nyári DIY tippek a Lushious Lemon-nal

A Lushious Lemon illóolaj-keverékünk élénkítő, zamatos aromával és vidámsággal tölti meg terét. A citrommirtusz és citrom élénk, citrusos jegyeinek, az ylang ylang friss és virágos illatának, valamint a fodormenta és az eukaliptusz globulus hűvös, hívogató aromájának köszönhetően, a Lushious Lemon illóolajunk tökéletes napi illatként.

Add hozzá a kedvenc testápolódhoz, hogy frissen induljon a napod.

Nyári általános tisztítószer

Adj 6-8 csepp Lushious Lemon olajat a Thieves Household cleaneredhez és igazi trópusi illat lengi be otthonodat takarítás közben.

  • 500 ml spray üveg
  • 1 kupak Thieves HC
  • 6-8 csepp Lushious Lemon
  • öntsd fel desztillált vízzel

Szőnyegszagtalanító

Adj 6 csepp Lushious Lemon-t egy csésze szódabikarbónához. Keverd jól össze, szórd a szőnyegre, majd porszívózd fel.

Vászon spray

Tégy 15 csepp Lushious Lemon-t egy 250 ml-s szórófejes üvegbe. Töltsd fel vízzel, és egy csepp varázsmogyoró vízzel. Használat előtt rázd fel és fújd az ágyneműdre, lepedődre.

Gyapjú szárítógolyók

Adj néhány cseppet a szárítógolyókhoz az élénkítő illatokért. Garantáltan nem lesz szükséged öblítőre, ami egyébként igencsak káros.

„A hagyományos (kationos) öblítő a textilszálakat is bevonja egy illatos, selymes anyaggal – ezért illatosak még 2-3 mosás után is az öblítővel kezelt mosás, az illatanyagok napokig megmaradnak, áthatva ruhákat, szekrényeket, fiókokat, lényegében az egész lakást. Sajnos ez az anyag sem a vízi élővilágnak, sem a bőrnek nem tesz jót.” (www.tudatosvasarlo.hu)

Bőrradír

Keverj össze 8-10 csepp Lushious Lemon-t 1 csésze tengeri sóval és ¼-ed csésze kókuszolajjal. Tusolás közben masszírozd be a bőrödbe.

Még szintén kedvelheted...