Illóolajok Vegyszermentes otthon

Hogyan működnek a diffúzorok?

A diffúzor egy ultrahangos porlasztási elven működő hideg párásító. Található benne egy chip, mely az illóolajat és a vizet mikrorészecskékké bontja, ezáltal egyből be tudnak jutni a szervezetünkbe, így kifejtve terápiás hatásukat. Nem utolsó sorban, a minket körül vevő levegőt is képesek tisztítani, fertőtleníteni.

A Young Living diffúzorok orvosi műanyagból készültek, ezáltal kíméletesen, melegítés nélkül képesek picinyke molekulákra bontani, a számunkra értékes olajcseppeket.

3-5 csepp olaj egyszerre, egy időben lehet hatással az egész család szervezetére. 15-20 perc alatt képes egy 20nm-es teret betölteni az olaj részecskékkel, melyek több órán keresztül a levegőben maradnak.

Ha pedig kiürült a tartály, a diffúzor automatikusan kikapcsol, így éjszaka is biztonsággal használható.

A Young Living terápiás hatású esszenciáinak diffúzálása, megannyi jótékony előnnyel jár, a különböző illatosítókkal szemben:

  • 100% tiszta, természetes, organikus olajok
  • nem tartalmaz szintetikus összetevőket
  • antiallergének
  • akár 12 perc alatt képesek elpusztítani a levegőben lévő szennyeződések 99.4%-át

Nézzük a Kezdőkészlet diffúzorait:

Dewdrop: Young Living harmatcsepp diffúzor három funkció egyetlen termékben. Párásító, porlasztó és aroma diffúzor. 10 órás folyamatos működés vagy 5-8 órás időzítő lehetőség. 11 LED fény beállítás, gyertyaláng funkció. Űrtartalom: 180 ml, kapacitás 30 m2 szoba betöltése.

Automatikusan kikapcsoló és a környezeti fényhez igazodó világítással minden helyiségbe egy kis eleganciát visz, kitöltve a teret az illóolajok illatával.

                  A bemutató videó megtekintéséhez kattints a képre.

A Desert Mist diffúzor párásítóként, aromaterápiás készülékként és aroma diffúzorként működik egyetlen, egyszerűen kezelhető készülékbe építve, több beállítási lehetőséggel.

Marokkói design. Háromféle üzemmódban működik: magas, alacsony és szakaszos üzemmód, így akár 10 órán keresztül is használható egyhuzamban.

Kapacitása 180 ml, vagyis egy 30 m2 szoba betöltésére alkalmas.

             A bemutató videó megtekintéséhez kattints a képre.

Lantern: Lakásdekoráció kiegészítéseként is kiváló ez a lenyűgöző lámpás, mely meleg és barátságos fogadtatásban részesíti a vendégeket. Kiváló minőségű fém és üveg alkotóelemekből készült, és bármely helyiséget átformálja, ahogy áthatja a levegőt a kedvenc illóolajunk illatával. 10 órás folyamatos működés. 5 órás időzítéssel, 11 féle LED fénnyel. Kapacitása 200 ml, azaz egy 35 m2 szoba betöltésére tökéletes.

                       A bemutató videó megtekintéséhez kattints a képre.

Aria: Egyedi és elegáns, fa és üveg kombinációja. Ez az ultrahangos diffúzor, a legújabb diffúzor- technológiát számos hasznos funkcióval kombinálja, hogy élvezhesd az illóolajok előnyeit az otthonodban vagy munkahelyeden. A mellékelt távirányító lehetővé teszi a több színű LED fények és a beépített hangok változtatását, de akár saját zene lejátszó eszközödre is csatlakoztathatod.

12 órás maximális működés, 2 és 6 órás programokkal.

Kapacitás 260 ml, azaz 40 m2 szoba betöltésére alkalmas.

                       A bemutató videó megtekintéséhez kattints a képre.

Még szintén kedvelheted...