Blog Vegyszermentes otthon

Őszi Young Living Napok

Ősz – változás évszaka

Az őszi Young Living napok üzenete számunkra:

Az ősz több okból is gyönyörű évszak. Az ősz a nagy kontrasztok és változások évszaka, tele a természet lenyűgöző átváltozásának szépségével.
Az évszak természetes, tisztító energiája segít tudatosítani, hogy itt az ideje az elengedésnek, itt az ideje abbahagyni mindent, ami nem működik és az új kezdetek felé fordulni.
Ez az évszak ideális arra, hogy több időt fordíts a személyes fejlődésre és a vállalkozásod átformálására.

Legyen ez a változás évszaka – Legújabb termék, a Freedom illóolaj keverék

A Freedom csodálatos eszencia hordozó olajjal kombinálva, felszabadíthatja a mindennapi gondoktól való megszabadulás érzésével, frissítő jegyeivel és földelő tónusaival önbizalmat és felszabadultságérzetet kelt.

Olajai: Copaiba, Sacred Frankincense, Idaho Blue Spruce, Vetiver, Lavender, Peppermint, Palo Santo, Valerian, Rue

 

Young Living napi őszi kedvezmények

A 15 ml Immunpower illóolaj keverék mellé most ajándékba kapsz egy 10 ml Deep Relief Young Living Roll-Ont.

Immunpower:
Ébredj csodálatosan az ImmuPower keverék frissítő és felemelő aromájával. Egyszerűen csak cseppents néhány cseppet egy vízzel teli spray-palackba, és finoman fújd be vele a hajadat és a bőrödet.
Vagy tegyél néhány cseppet hordozóolajba, és masszírozd be a talpadon lévő vitaflex pontokra. Az ImmuPower, mely oregánót, izsópot és kámfort tartalmaz, tökéletes arra, hogy gondoskodj magadról, és családodról a hűvös, őszi estéken.

A Young Living Deep Relief™ Roll-On igazán hűsítő illóolajokat tartalmaz, mint a Peppermint, a Wintergreen és a Helichrysum.

Ez a népszerű olajkeverék nagyszerű társ az edzőteremben, kirándulásokon és a mozgalmas mindennapokban.

Az olyan olajok, mint a borsmenta és a Wintergreen, frissítő, hűsítő érzést biztosítanak edzés közben vagy után, élénkítő illattal, amely lendületes és energikus megközelítést inspirál minden tevékenységhez. A kényelmes roll-on csomagolásnak köszönhetően, mindig kéznél lehet, elfér a kistáskádban.
Használd, ha szükséged van rá.

Legyél Te is YL tag az őszi Young Living napokon

Minden új márkapartner, aki október 8. és október 31. között regisztrál, létrehoz egy saját Young Living fiókot és legalább 100 pv pont értékben vásárol, ajándékba kap az első rendelése mellé egy 5 ml Grounding illóolajat.
A Grounding illóolajról itt olvashatsz bővebben.

A regisztráció kötelezettség mentes.
Gyere és megmutatom lépésről-lépésre, hogyan tudsz saját fiókot létrehozni, és segítek Neked kiválasztani, a számodra legmegfelelőbb YL termékeket.
Ez lehet a Young Living legnépszerűbb, ár-érték arányban legjobb választás a PREMIUM STARTER KIT, vagyis a Kezdőkészlet, lehet egy illóolaj, étrend-kiegészítő, NingXia immuntámogató vitamin ital, kozmetikai termék vagy tegyük össze a Neked és/vagy gyermekeidnek személyre szabottan a csomagot.

Tarts velem ezen a hétvégén, és figyeld az online platformjaimat, hiszen én is számtalan meglepetéssel készülök Nektek! 🙂

Ragyogj és gyarapodj idén ősszel!

Még szintén kedvelheted...