Havi promóciók Young Living

Júliusi promóciók

Ajándékok a rendelésed mellé

Hahó ER tagok!

Itt vannak a júliusi ajándékok, amelyeket ebben a hónapban most Te is bezsebelhetsz.

Az alábbi ajándékok a vásárlásod mellé járnak ajándékba, attól függően, hogy mekkora pontszámú rendelést adsz le ebben a hónapban. Ezek közül nekem személyes kedvencem a Lushious Lemon, igazi nyári illat.
Egy jó pár DIY receptet már kipróbáltam vele.
Nézd csak!

Minden terméknek van egy PV pontértéke

A PV pontok a rendelésedkor összeadódnak, így egyből láthatod majd a Virtuális Irodádban, hogy jogosult vagy e, az ajándék termékekre (ezek a termékek automatikusan bekerülnek a kosaradba).
A 120 pv után járó ajándékokat, csak ER vagyis a hűségprogramos tagok kapják meg.

Mi az a hűségprogram?
Olvasd el itt!

Júliusi kedvezményes termékek

Júliustól nálunk is kapható

Élvezd a gyümölcsök és zöldségek fogyasztását a Thieves® Fruit & Veggie Soak segítségével, ahogyan azt a természet megalkotta! Ez az egyedülálló formula a Young Living három exkluzív (Thieves, Di-Gize, Purification) illóolajkeverékét kombinálja más természetes eredetű összetevőkkel, a zöldségek és gyümölcsök hatékony lemosásához.

Gary’S Great Day Protocol

A Young Living Alapítója, D. Gary Young egy erősítő illóolaj-rutint állított össze nekünk, hogy minden napunkat gördülékenyebben kezdjünk.
Segít elhinni, hogy képesek vagyunk megvalósítani álmainkat és megteremteni a vágyainkat, elképzeléseinket.
Ha ezeket a speciális érzelmi olajokat egymásra rétegezve használjuk, támogat minket a helyes gondolkodás mód kialakításban és céljaink elérésben.

Copaiba

Brazíliában őshonos Copaifera fa törzséből származik. Tisztító és füstösen érzéki illattal rendelkezik.
Fogproblémák, fogzás okozta nehézségek esetén kiváló támaszod lehet.
A Copaiba illóolajjal egy igazán exkluzív arcszérumot készíthetsz magadnak.

NingXia szárított goji bogyó

Szereted a NingXia Red italt? Akkor ezt is imádni fogod!
A Ningxia farkasbogyó jó rostforrást biztosít, és a természet egyik legtáplálóbb gyümölcse. Enyhén fanyar ízű, add hozzá a reggelidhez, remek kiegészítője lehet egy friss, meleg croissant-nak, keverd a gabonapehelyhez, salátákhoz.

Young Living Purification

Ez a friss és illatos keverék hat élénk és földes illóolajból áll, amely a legjobb barátod lesz a szagok ellen. A citronella, a citromfű, a levandin, a rozmaring, a mirtusz és a teafa jól együttműködve kellemesen tiszta és ragyogó illatot hoz létre. Karcolások, vágások, rovarcsípések, fertőtlenítésére, női bajokra is kiváló.

Golden Turmeric

Támogasd a szervezeted ezzel a mangós, rózsás, kurkumás itallal. Igyál egyet a nap végén vagy edzés után, tökéletesen regenerál, ellazít.

Még szintén kedvelheted...